fbpx

OnePlus, Proximus en Pukkelpop organiseren uniek hindernissenparcours in Roblox

OnePlus slaat de handen ineen met Pukkelpop en Proximus om een hindernissenparcours te organiseren in de populaire online game Roblox. 

Het unieke parcours van OnePlus maakt onderdeel uit van de virtuele versie van het festival. Op deze manier kunnen jonge fans genieten van de energie en sfeer van Pukkelpop, ongeacht hun fysieke locatie.

Op het digitale festivalterrein staan nog tal van andere leuke playgrounds met unieke fauna & flora, gave minigames en uiteraard ook muziek. 

Roblox is een game die wereldwijd miljoenen, voornamelijk jonge, gebruikers verenigt in virtuele werelden en minigames. De game biedt de mogelijkheid om met anderen te communiceren en creatieve content te delen. Door de samenwerking met Roblox kan Pukkelpop een geheel nieuwe dimensie van interactie en plezier aanbieden.

De virtuele versie van Pukkelpop in Roblox biedt een gratis speelervaring. Het heeft een eigen identiteit, maar bevat ook vertrouwde Pukkelpop-elementen zoals de kenmerkende vlaggen, verschillende podia en zelfs een backstagezone. Bezoekers kunnen met hun virtuele avatars rondlopen op het festivalterrein, waar ze op verschillende plekken worden uitgedaagd voor en door diverse amusante minigames.

Meer info op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: