fbpx

Baldur’s Gate 3 heeft launch trailer te pakken

Baldur's Gate 3

Een moment waar iedere Belgische gamer fier op mag zijn: de finale release, op pc, van Larian Studios’ Baldurs Gate 3. En daar hoort natuurlijk een launch trailer bij.

Onze eigenste Frumberto (de gelukzak!) is momenteel bezig met de review van de game. Dit terwijl wij kwijlend toekijken. Ondertussen mogen wij genieten van onderstaande launch trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: