fbpx

Verdamp de concurrentie met de nieuwe Stormcloud Vapor Special Edition Controller van Xbox

Zelf heb ik een zwak voor controllers. En bij Microsoft weten ze verdomd goed hoe ze mij telkens opnieuw kunnen verleiden tot de aankoop van een nieuw exemplaar. En dat is met de nieuwste Stormcloud Vapor niet minder waar. 

Het ontwerp van de Stormcloud Vapor Special Edition Controller is geïnspireerd op een stormachtige lucht en wolken waarbij elk dampwolkje een uniek ontwerp geeft aan de controller. De Stormcloud Vapor heeft rubberen grips met een blauw ruitpatroon op de achterkant van de controller. De Stormcloud Vapor kan door gebruik te maken van Bluetooth en Xbox Wireless verbinding maken met de Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc, mobiele telefoons en tablets. Dankzij de 3.5mm audio jack kan je jouw compatibele headset met de controller verbinden. De batterijlevensduur bedraagt zo’n veertig uren.  

De Stormcloud Vapor Special Edition Controller is vanaf nu te bestellen via deze link of via plaatselijke verkooppunten.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: