fbpx

DreamWorks All-Star Kart Racing aangekondigd

DreamWorks All-Star Kart Racing

Heb je altijd al met Shrek, Puss in Boots, Boss Baby of Po uit Kung Fu Panda willen karten? Dan heb ik goed nieuws. Want binnenkort kan dat in DreamWorks All-Star Kart Racing.

In totaal zullen er volgens uitgever GameMill zo’n twintig speelbare personages beschikbaar zijn uit bekende DreamWorks-films zoals Shrek, How To Train Your Dragon, Madagascar en Kung Fu Panda.

Uiteraard zullen de twintig circuits ook gebaseerd zijn op deze films. Een droom dus voor alle liefhebbers van DreamWorks-films. Of tenminste toch voor alle jongere gamers onder ons.

De game is in ontwikkeling voor alle consoles en pc. Het is echter nog niet bekend wanneer DreamWorks All-Star Kart Racing op de markt komt, maar ik gok ergens eind dit jaar. Enkele weken voor de grote kadootjesperiode.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: