fbpx

Ice Cube is de slechterik in Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem trailer

Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem

De populaire Amerikaanse rapper Ice Cube vertolkt een rol in de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-film die vanaf 2 augustus in de bioscopen draait. En daar hoort uiteraard een nieuwe trailer bij.

Ice Cube klinkt bij de iets jongere gamers waarschijnlijk onbekend in de oren, maar voor de oudere gamers die alive and kicking waren in de jaren ’80 was de man een heus fenomeen. Hij wordt trouwens ook aanzien als de aartsvader van de gangstarap.

Superfly (Ice Cube) is niet alleen te horen. Ook fanfavorieten als Bebop, Rocksteady, Mondo Gecko, Leatherhead, Genghis Frog, Wingnut en Ray Fillet draven op in de film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: