fbpx

Ocelotl, For Honors nieuwste hero, komt op 27 juli

For Honor is nog steeds alive and kicking, en Ubisoft blijft de game (ook al had deze een slechte start), volop ondersteunen. En terecht want de game is nog steeds heel populair. Reden genoeg om opnieuw met content op de proppen te komen.

Ubisoft heeft aangekondigd dat de nieuwste held van For Honor, de Ocelotl
uitkomt op 27 juli. De nieuwe held is een felle maar berekenende krijger en is geïnspireerd op de Azteekse beschaving.

Eerder dit seizoen in For Honor stal de Conquistador Vela, de nieuwste Hero Skin, de rijkdommen van een de rijkdommen van een beschaving en nam hij hun felste krijger gevangen. Om hem te bevrijden, arriveert zijn volk in Heathmoor om de terreur te wreken die de Conquistadores hun thuisland hebben aangedaan.

De gevangene, een Azteekse jager genaamd Mixcoatl, zorgt ervoor dat hij zijn wraak verdient met zijn dodelijke vechtstijl. Met de Macuahuitl knuppel en de Tepoztopilli speer in zijn hand besluipt hij zijn tegenstanders en slaat hij toe met overweldigende kracht.

Zijn archetype, de Ocelotl, wordt de vierde Outlander-held en voegt zich bij de Afeera, de Piraat en de Medjay. Tegelijk met de lancering van de Ocelotl lanceert For Honor een Performance Mode, zodat consolespelers hun spelervaring kunnen optimaliseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: