fbpx

Bandai Namco kondigt line-up aan voor gamescom 2023

Bandai Namco

Eind augustus wordt Keulen opnieuw het walhalla voor iedere gamer dankzij gamescom. Heel wat ontwikkelaars en uitgevers hebben hun aanwezigheid al bevestigd en nu komen we beetje bij beetje te weten wat we daar allemaal mogen verwachten.

Zo heeft Bandai Namco de line-up bekend gemaakt waarmee ze op gamescom aanwezig zullen zijn in hal 6, booth A21.

Op dit moment bevestigen ze dat er vijf verschillende games speelbaar zullen zijn, maar het bedrijf geeft in een adem ook mee dat ze nog wat verrassingen achter de hand hebben. Armored Core VI: Fires of RubiconNARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONSPark BeyondSAND LAND en TEKKEN 8.

Dit heeft Bandai Namco te vertellen over deze line-up:
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon is de hoog geanticipeerde nieuwe action game van FromSoftware en Bandai Namco Entertainment. Spelers zullen hun eigen Armored Core kunnen samenstellen uit een reeks onderdelen en wapens om vrij doorheen missies te manoeuvreren in ware driedimensionele actie. Armored Core VI: Fires of Rubicon is ter hands-on beschikbaar op gamescom en verschijnt op 25 augustus.
 
NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is de gloednieuwe iteratie in de Ultimate Ninja STORM-reeks. De game, voortbouwend op het succes van de franchise, blijft grafisch trouw aan de anime en introduceert naast dynamische gevechten een verhaalmodus met onder meer een origineel Boruto-script. Kom de 1 vs 1-modus proberen op de Bandai Namco Booth!
 
Park Beyond, recent verschenen op 16 juni, is de nieuwste Bandai Namco Europe IP in het management genre en geeft je de leiding over je eigen pretpark. Bezoekers kunnen zowel hun management als creatieve vaardigheden komen demonstreren op onze stand!
 
SAND LAND transporteert spelers naar een verlaten wereld waarin zowel mensen als demonen lijden onder de extreme waterdroogte. Speel als de Fiend Prince, Beelzebub, bijgestaan door Sheriff Rao en de demon Thief en spring in een avontuur op zoek naar een legendarische waterbron in de woestijn. SAND LAND maakt op gamescom zijn debuut in Europa.
 
TEKKEN 8, de hoog geanticipeerde sequel in de legendarische reeks, belooft de meest visueel verbluffende TEKKEN ooit te worden. De game verschijnt samen met een nieuwe filosofie, gefocust op agressiviteit en moedigt een offensieve speelstijl aan die leidt tot spectaculaire gevechten. Speel tegen een vriend of een willekeurige gamescom-bezoeker en kies jullie favoriete personages!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: