fbpx

WEDSTRIJD | The Last of Us (DVD, Blu-ray, 4K UHD)

Wedstrijd The Last of Us HBO

In 2003 besmet een parasitaire schimmel in een razendsnel tempo wereldwijd mensen waardoor ze veranderen in nietsontziende monsters die ‘Geïnfecteerden‘ worden genoemd. Twintig jaar later wordt de geharde overlever Joel (Pedro Pascal) ingehuurd door een groep vrijheidsstrijders om de veertien jaar oude Ellie (Bella Ramsey) uit een autoritaire quarantainezone te smokkelen. Wat een eenvoudig klusje zou moeten zijn, wordt al snel een genadeloze, hartverscheurende reis door de post-apocalyptische Verenigde Staten, waar Joel en Ellie alleen elkaar kunnen beschermen.

Vanaf 19 juli kan je van het adembenemende The Last Of Us genieten op DVD, Blu-ray en 4K UHD.


Dankzij Warner Bros. mogen we drie DVD-versies, twee Blu-Ray-versies en één 4K UHD Blu-Ray-versie weggeven van The Last of Us.

Doe mee via het formulier hieronder en zorg dat je ons volgt via onze sociale mediakanalen.

De wedstrijd loopt tot en met 21/07/2023 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: