fbpx

Dit zijn de beste verkochte games in België (week 27)

Als jij iemand bent die fan is van statistieken en die graag weet welke games scoren in België, dan zit je hier op de eerste rij. Ook deze week hebben we voor jullie de top 5 van best verkochte games in België.

Raar maar waar, drie ‘oudjes’ bezetten de eerste drie plaatsen. Op nummer 1 staat FIFA 23, op nummer 2 het onvermijdelijke GTA V en op de derde plaats Modern Warfare 2.

Het demonische Diablo IV bezet, hoe toepasselijk, de vierde plek en de recente The Legend of Zelda Tears of a Kingdom sluit het rijtje af op de vijfde plaats.

Waar is Final Fantasy XVI vraag ik me dan af? Of Star Wars Jedi: Survivor?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: