fbpx

Roguelike turn-based RPG Sea Horizon nu uit op consoles en pc

Het is wat komkommertijd, en dus het ideale moment om wat minder grote titels onder de aandacht te brengen. Zoals de roguelike turn-based RPG Sea Horizon bijvoorbeeld? Deze is nu uit op consoles en pc.

In de wereld van Sea Horizon telt elke stap in een reis vol overlevingsdrang en avontuur. Sea Horizon is een roguelike turn-based RPG gepresenteerd in een 3D vogelperspectief van een hex grid kaart die elke keer anders is als je de verwoeste archipel van Myrihyn gaat verkennen.

Kies uit een grote verscheidenheid aan personages met hun eigen verhalende achtergronden en persoonlijke motivaties. Baan je een weg door afwisselende landschappen en verraderlijke zeeën terwijl je wapens uitrust, je honger en gezondheid zorgvuldig beheert, risico’s afweegt tegen de mogelijke beloning van elke zijmissies, zegeningen activeert om je onderweg te helpen en keuzes maakt op leven en dood in gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: