fbpx

Crazy shizzle in nieuwe Twisted Metal trailer

Twisted Metal

Het is zomer, en dus draaien de ijsjesverkopers heel wat shiften in hun kraam of in hun wagen. Er is echter één ijsjesman waar ik (waarschijnlijk) geen ijsje bij zal kopen. Omdat ik het precies niet zou durven…

Twisted Metal, een half uur durende live-action tv-serie gebaseerd op de klassieke PlayStation-gameserie, is een hoogdravende actiekomedie, gebaseerd op een originele schets van Rhett Reese & Paul Wernick en geschreven door Michael Jonathan Smith, over een buitenstaander met een grote mond die een kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij erin slaagt een mysterieus pakketje af te leveren in een post-apocalyptische woestenij.

Met de hulp van een meedogenloze autodief met bijl krijgt hij te maken met woeste plunderaars in verwoestende voertuigen en andere gevaren op de open weg, waaronder een gestoorde clown in een maar al te bekende ijscowagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: