fbpx

Verstand op nul en monsterlijke krokodillen in horrorprent The Flood

Ik heb in mijn leven één keer krokodil gegeten op een perstrip in Londen. En dat smaakte best lekker. Zelf zou ik echter niet graag als krokodillenhapje dienen. Iets waar een aantal gevangenen en hun bewakers wel mee te maken krijgen na de passage van een orkaan…

Het verhaal van deze horrorprent gaat alvast als volgt: “Nadat een enorme orkaan Louisiana overspoelt, ontketent het een dreiging die nog dodelijker is dan het stijgende waterpeil: een meedogenloze horde hongerige alligators. Wanneer een groep gevangenen en hun bewakers onderdak zoeken in een lokale gevangenis, worden ze een prooi voor de vleesetende aanvallers.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: