fbpx

Assassin’s Creed Mirage trailer vertelt ons meer over het personage Basim

Assassin's Creed Mirage

Ubisoft heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de studio ons wat meer vertelt over een van de hoofdpersonages, genaamd Basim. Wie is hij? Wat doet hij? Wat drijft hem?

Trouwe Assassin’s Creed-fans, waaronder ikzelf, die herinneren zich dit personage zeker uit het geweldige Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed: Mirage komt op 12 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: