fbpx

Trailer toont waanzinnige treinstunt in Mission Impossible – Dead Reckoning Part One

Je kan en mag van Tom Cruise zeggen wat je wilt, ik ben sowieso een grote fan van de man en zijn films. Bovendien is Tom, ja ik mag Tom zeggen, een kerel die al zijn stunts zelf uitvoert. Ook die in onderstaande trailer.

In een van die stunts hangt Tom Cruise onder andere te bengelen aan een trein. Uiteraard niet omdat hij die trein gemist heeft.

In een nieuwe clip krijgen we te zien hoe die treinstunt in elkaar zit, en dit vanaf opbouwen van de set, tot het filmen zelf.

Don’t try this at home!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: