fbpx

Nieuwe Mortal Kombat 1 Lin Kuei-trailer onthult Smoke & Rain

Warner Bros. Games heeft Smoke en Rain aangekondigd als de nieuwste speelbare personages die het hoofdroster zullen vervoegen in Mortal Kombat 1.

De nieuwe trailer, die zich focust op Scorpion en Sub-Zero’s strijd om het doel van de Lin Kuei in Liu Kang’s nieuwe Mortal Kombat-universum te bepalen, introduceert Smoke, een medelid van de eeuwenoude krijgersclan die gespecialiseerd is in stealth en praktische magie. Met diepe banden met Scorpion en Sub-Zero heeft Smoke zich de missie van de clan eigen gemaakt en sluit hij zich aan bij zijn Lin Kuei-broeders ter verdediging van Earthrealm.

De trailer biedt ook een eerste blik op Rain, de Hoge Magiër van Outworld die zijn vaardigheid in watermagie tot een geducht wapen heeft geslepen en nu hoopt de donkerste en krachtigste tovenarij van de rijken te leren.
 
Daarnaast zijn ook Sektor, Cyrax, Frost en Scorpion in de video te zien als nieuwe Kameo Fighters die een breed scala aan ondersteunende moves en vaardigheden bieden tijdens gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: