fbpx

Registreer je nu voor de voor de Pokémon Sleep-app

The Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat de voorinschrijving voor Pokémon Sleep slaapapp gestart is op Google Play voor mobiele Android-apparaten.

Om Pokémon Sleep te kunnen spelen, moeten spelers hun smartphone of Pokémon GO Plus + naast hun kussen leggen en gaan slapen. Wanneer ze wakker worden, kunnen ze hun bijgehouden slaapgegevens bekijken, de slaappatronen van de verschenen Pokémon bestuderen en samenwerken met Pokémon-slaaponderzoeker Professor Neroli om ze in de Sleep Style Dex vast te leggen. Hoe langer spelers slapen en hoe groter Snorlax wordt, hoe meer Pokémon ze kunnen ontmoeten en hoe meer slaappatronen ze kunnen ontdekken. Daarnaast kunnen spelers overdag Snorlax grootbrengen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: