fbpx

Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas set 5 verschijnt 12 juli

Mario Kart 8 Deluxe

Er zijn acht extra circuits en drie extra personages onderweg naar Mario Kart 8 Deluxe met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 5 voor de Nintendo Switch die op 12 juli verschijnt. 

Neem deel aan de Kersenbeker en race voorbij de sterren op Los Angeles-Boulevard (Mario Kart Tour), scheur over het zand van de Schemersteppe (Mario Kart: Super Circuit), raas door de haven van Kaap Koopa (Mario Kart Wii) en houd je hoofd koel op de Vancouver-Route. De Veerbeker biedt toegang tot de twee klassieke circuits Daisy’s Cruiseschip (Mario Kart: Double-Dash!!) en Maanlichtbaan (Mario Kart Wii), naast een historische tour in Athene-Trip (Mario Kart Tour) en het gloednieuwe circuit genaamd Badderbaan. Elk circuit kan zowel lokaal als online gespeeld worden.

Naast de extra circuits levert set 5 van de uitbreidingspas ook drie extra personages om mee te racen: Kamek (Mario Kart Tour), Petey Piranha (Mario Kart Double Dash!!) en Wiggler (Mario Kart 7). 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: