fbpx

Eerste trailer voor Netflix’ zombieprent  Zom 100: Bucket List of the Dead

Moeten er nog zombies zijn? Waarom niet? Dat denken ze ook bij Netflix. De streamingdienst pakt uit met een eerste trailer voor hun nieuwe zombiefilm  Zom 100: Bucket List of the Dead.

Zegt Zom 100: Bucket List of the Dead je iets? Dat kan aangezien deze film gebaseerd is op de populaire Japanse manga genaamd Zom 100.

Een zombie-apocalyps overleven is altijd beter dan een loonslaaf zijn. Nadat hij jarenlang heeft gezwoegd voor een bedrijf dat zijn ziel verplettert, heeft het leven van Akira zijn glans verloren. Hij woont in een met afval gevuld appartement, zijn loon is belabberd en hij kan niet eens het lef opbrengen om zijn liefde te bekennen aan zijn mooie collega.

Je kan deze nieuwe film vanaf 3 augustus bekijken op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: