fbpx

Update 5.1 en nieuw in-game event voor Battlefield 2042 op komst

Het wordt een warme zomer voor alle Battlefield-spelers die Battlefield 2042 in huis hebben gehaald. Electronic Arts en DICE hebben Battlefield 2042 Update 5.1 aangekondigd. 

Deze kan vanaf deze week gedownload worden op alle platformen en focust zich op verdere wijzigingen die de algehele spelervaring verbeteren.

Kijk hieronder voor een kort overzicht van de verbeteringen die spelers mogen verwachten:

  • Vault Weapon Attachments – In navolging van de toevoegingen aan het begin van Season 5, ontvangen de M39 EMR en de SVD nu ook attachments voor de spelmodus All-Out Warfare.
  • Verbeteringen aan het spawnen van squads – Wanneer spelers vanuit het missiescherm in voertuigen proberen te spawnen, wordt er in het vervolg een prompt weergegeven die aangeeft of het voertuig bijna kapot is. De mogelijkheid om te voet te spawnen in de nabijheid van de CAV-Brawler wordt ook beperkt, om onnodige spelerssterfte te voorkomen.

Bovendienis het volgende in-game-event voor juli bevestigd. Deze voegt de mysterieuze Arkangel Legion toe en een verzameling nieuwe cosmetische items die spelers kunnen verdienen. De komende dagen worden er meer details gedeeld over dit event.

Meer info op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: