fbpx

“Call of Duty blijft op Sony’s PlayStation 5” verklaart Phil Spencer onder ede

Het zijn drukke, en belangrijke dagen, voor Xbox baas Phil Spencer. De rechtszaak naar aanleiding van de overname van Activision/Blizzard tussen Microsoft en de Amerikaanse Federal Trade Commission draait weer op volle toeren. En dat levert ook wel wat nieuws op.

Zo getuigde Phil Spencer onder ede dat Call of Duty ook op PlayStation blijft, en dat is toch wel goed nieuws voor de PlayStation gamers.

Hij zei daarover het volgende:

“Ik denk dat we zelfs in de voorbereiding hebben gezien dat gamers een actieve en vocale groep zijn. Als wij Call of Duty van PlayStation zouden halen, zou dat volgens mij onherstelbare schade aan het Xbox-merk toebrengen.

Ik zou mijn hand opsteken. Ik zal doen wat nodig is. We hebben geen plan. Ik beloof hier dat we Call of Duty – het is mijn getuigenis – niet van PlayStation zullen halen. Zoals je al zei, Sony moet ons natuurlijk toestaan om de game op hun platform uit te brengen, maar als dat niet gebeurt, is mijn belofte en mijn getuigenis dat we toekomstige versies van Call of Duty op Sony’s PlayStation 5 zullen blijven uitbrengen.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: