fbpx

Assassin’s Creed Mirage: Deluxe Edition trailer

Assassin's Creed Mirage

Assassin’s Creed-fans die uitkijken naar de release van de volgende telg in de serie, en die wat extra centjes hebben, die moeten zeker deze Deluxe Edition in de gaten houden.

Wat kan je van deze speciale editie zoal verwachten? Dat sommen we hieronder even op:

The Prince of Persia-inspired Deluxe Pack with:

o Sand Eagle
o Sand Horse
o Sand Outfit
o Outfit Dye Desert Sands Initiate of Alamut
o Hourglass of time
o Sand Sword
o Dagger of Time

Dit nog aangevuld met een 78 pagina’s tellend Digital art book en digitale selected game soundtrack.

Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition wordt toegevoegd aan Ubisoft+! Beschikbaar op dag 1.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: