fbpx

Ascendant Studios stelt release van Immortals of Aveum met maand uit

First person magic shooter Immortals of Aveum zal dan toch niet in juli verschijnen. Dat heeft ontwikkelaar Ascendant Studios via een bericht op haar website bekendgemaakt. De game zal nu op 22 augustus verschijnen.

Immortals of Aveum zou normaal op 20 juli verschijnen. De game heeft zoals we dat wel vaker horen nog wat extra tijd nodig om in zijn beste staat te verschijnen. ‘Jullie reacties op Immortals of Aveum zijn de afgelopen weken ongelooflijk inspirerend geweest. Van onze trailer op de PlayStation Showcase en de recente hands-on previews, tot de nieuwste gameplay onthulling en de titel van één van de meest geanticipeerde games van Summer Game Fest. Het was geweldig. Zoals jullie weten is dit onze eerste game als onafhankelijke, zelfgefinancierde studio. We zijn vijf jaar geleden begonnen met het maken van een originele magic FPS in een nieuwe fantasiewereld. Onderweg hebben we een pandemie doorstaan, een nieuw team samengesteld, ontwikkeld op Unreal Engine 5.1 en de grenzen verlegd van wat we voor mogelijk hielden. Nu is de eindstreep in zicht. De recente feedback op het spel bewijst ons wat we al voelden: dat Immortals of Aveum iets speciaals is. Om onze visie volledig te realiseren, nemen we een paar weken extra de tijd. Onze nieuwe lanceerdatum is dinsdag 22 augustus. Dit geeft ons de tijd om het spel verder te polijsten, de optimalisatie van alle platforms af te ronden en te zorgen voor een sterke lancering. We zijn het aan onszelf en aan jullie verplicht om dit goed te doen. Meer informatie over de game volgt in de komende weken. Bedankt dat je deze reis samen met ons gemaakt hebt!’.

Immortals of Aveum zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: