fbpx

Lara Croft and the Guardian of Light en The Temple of Osiris komen naar Switch

The Lara Croft Collection

Iedereen houdt van een goede Tomb Raider game, toch? Wel, op 29 juni komen er twee fijne games met Lara Croft in de hoofdrol naar Nintendo Switch.

Het gaat om twee games die samen worden aangeboden als The Lara Croft Collection: Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris. Voor alle duidelijkheid: je kan deze games énkel als bundel aanschaffen en dus niet apart.

Beide games onderscheiden zich van andere Tomb Raider-games door hun isometrisch speelperspectief. Lara Croft and the Guardian of Light verscheen initieel in 2010, terwijl het vervolg Temple of Osiris in 2014 het levenslicht zag.

The Lara Croft Collection is vanaf 29 juni te vinden in de Nintendo eShop voor een prijsje van €24,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: