fbpx

Assassin’s Creed Mirage toont zich in uitgebreide Gameplay Walkthrough

Assassin's Creed Mirage

Voor het eerst hebben we uitgebreide gameplay beelden te zien gekregen van Assassin’s Creed Mirage. Ubisoft beloofde ons terug te keren naar de roots van de franchise. En op basis van wat we te zien hebben gekregen, lijken ze die belofte na te komen.

In de bijna acht minuten durende Gameplay Walkthrough zien we hoe Basim, het hoofdpersonage, gebruikmaakt van heel wat stealth technieken om zo de vijand telkens te slim af te zijn. Rennen over de daken, beroep doen op jouw adelaar om doelen te markeren, opgaan in de menigte, vijanden vermoorden met werpmessen en moorden van bovenaf zijn allemaal dingen die we herkennen uit de eerste Assassin’s Creed games en die terugkeren in Mirage.

Naast deze gameplay beelden toonde Ubisoft ons ook de officiële Story Trailer die laat zien hoe Basim lid werd van The Hidden Ons.

Assassin’s Creed Mirage zal op 12 oktober verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: