fbpx

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt begin 2024!

Final Fantasy VII 7 Rebirth

De Summer Game Fest Showcase werd afgesloten met een klepper van jewelste. De eerste cinematische én gameplaybeelden van Final Fantasy VI Rebirth.

De game verschijnt begin 2024 exclusief op PlayStation 5 en wordt in fysieke versie geleverd op twee discs. Content genoeg lijkt mij!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: