fbpx

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged scheurt op 19 oktober naar consoles en PC

Milestone kondigt Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged aan. Dit vervolg op Hot Wheels Unleashed verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, en pc via Steam en Epic Games Store. 

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged heeft bij de lancering meer dan 130 voertuigen, inclusief het debuut van motorfietsen en ATV’s. De categorieën Stock, Powered en Ultimate bieden gevarieerde voertuigen met nadruk op verschillende prestaties, terwijl spelers skill-points kunnen gebruiken om specifieke eigenschappen te verbeteren, zodat ze het perfecte voertuig voor hun eigen race-stijl samen kunnen stellen.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged biedt toegang tot vijf verschillende omgevingen met elk hun eigen race-ondergronden die van invloed zijn op het rijgedrag van de voertuigen, voor even gevarieerde als dynamische races. Door de interactie tussen voertuigen en objecten op en naast de banen, krijgen races nog meer variatie en verrassingen.

Naast de grotere variatie in voertuigen en omgevingen die garant staan voor meer dynamische en strategische race-scenario’s, zijn er twee nieuwe vaardigheden voor gewaagde manoeuvres – dash en jump. Spelers kunnen de dash gebruiken voor tactische botsingen met spelers, het ontwijken van obstakels en om tegenstanders nét voor de finish in te halen, terwijl spelers de dramatische jumps nu altijd en overal kunnen uitvoeren. Met een druk op de knop kunnen spelers springen om rivalen in te halen, binnendoorweggetjes te pakken, en nieuwe delen van de baan te ontdekken. Deze nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd aan de drift- en boost-features die al in de eerste game zaten. Zo wordt elke race een unieke en spannende ervaring die spelers meer controle over hun lot geeft.

NIEUWE GAME-MODES EN ONLINE-FEATURES
Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged biedt diverse nieuwe game modes die een nieuwe dimensie van fun en uitdaging toevoegen aan zowel de offline- als online-ervaring, inclusief evenementen die de vaardigheden van spelers tot het uiterste pushen en hen leren de kunst van het driften te beheersen en crashes met snelheid en precisie te voorkomen. De geliefde split-screen-mode voor twee spelers is terug op volle kracht voor spannende duels, terwijl diverse verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om een party met vrienden te bouwen en de toevoeging van cross-play*, de multiplayer-ervaring in de hogere versnelling zet.

EEN UITGEBREIDE, VERHAALGEDREVEN CAMPAIGN
Een volgende grote vernieuwing in Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged is de verhaalgedreven career-mode met vier originele personages. De achtergrond en persoonlijkheid van elk personage komt tot leven in filmpjes en een boeiend verhaal, voor een onvergetelijke reis door de wereld van Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged.

MAAK HET ZELF!
Door gebruikers gemaakte content heeft een grote rol gespeeld in het succes van Hot Wheels Unleashed™. In het origineel maakten Hot Wheels-fans 1 miljoen kleurstellingen en 400 duizend tracks, en de creatieve mogelijkheden zijn in Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged zelfs nog groter. De vernieuwdeTrack Editor introduceert nieuwe speciale modules en features die de variatie van door spelers gemaakte tracks vergroten, terwijl de Livery Editor is uitgebreid met een Sticker Editor voor het maken, opslaan en delen van originele patronen en vormen. Om ervoor te zorgen dat iedereen van de creaties van andere spelers kan genieten, kan alle door gebruikers gemaakte content cross-platform worden uitgewisseld, meteen vanaf de lancering van Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: