fbpx

Company Of Heroes 3 Console Edition nu beschikbaar

Company of Heroes 3

RTS games dat is voor mij iets dat je op pc moet spelen. Of ben ik van de oude stempel? Lekker met je muis selecteren en klikken, met je toetsenbord macro’s instellen en lekker vlotjes oorlogvoeren. Gaat dat ook zo lekker en vlot op consoles? Geen idee om eerlijk te zijn.

De fans van RTS games kunnen het nu proberen met Company Of Heroes 3 Console Edition dat nu beschikbaar is op consoles.

Company of Heroes 3 Console Edition is gemaakt voor gamepads en legt de controle over het slagveld in jouw handen met alle nieuwe functies die zijn ontworpen om je te helpen de ultieme overwinning te behalen in de oorlog of tijdens het bestrijden van andere spelers in PvP.

Met het nieuwe Command Wheel kun je snel commando’s geven aan je soldaten, zodat je snelle manoeuvres en strategieën kunt uitvoeren. Als de gevechten te hevig worden, kun je in de singleplayer-modus Full Tactical Pause gebruiken om de actie stil te zetten, zodat spelers op adem kunnen komen, het strijdplan opnieuw kunnen bekijken, nieuwe bevelen kunnen geven en de actie kunnen volgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: