fbpx

Grootste content-update Wild Hearts is nu beschikbaar

Wild Hearts Leathal Blossom-update

EA blijft volop investeren in Wild Hearts en dat is een goede zaak voor de fans en de community in zijn geheel. Vanaf nu kunnen zij aan de slag met heel wat extra content, en dat in Lethal Blossoms.

De update is nu beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.

Met de introductie van een gloednieuwe vosachtige Kemono — de Murakumo die wind als wapen gebruikt — en de nieuwe Spinning Top Fusion Karakuri, is deze update de meest uitgebreide sinds de release van de game.

Jagers kunnen het nu opnemen tegen deze dreiging, terwijl zij door de lucht vliegen op sakurabloembladeren. De update voegt ook het nieuwe Limit Break-systeem toe, waarmee jagers Core Orbs kunnen gebruiken om hun huidige wapens en pantser te verbeteren.

Bovendien kunnen Xbox- en PlayStation-gebruikers Wild Hearts gratis uitproberen via een beperkte proefperiode die tot 13 april beschikbaar is. Xbox-gebruikers hebben tot wel 10 uur toegang tot de game; zowel PlayStation- als Xbox-gebruikers kunnen gratis meedoen aan de jacht en spelen tot aan de poorten van Minato. Daarnaast krijgen spelers op beide platforms 20% korting op de game in de volgende perioden:

  • PlayStation
    • 20% korting op de Karakuri Edition – tot 12 april
    • 20% korting op de Standard Edition – 12 tot 26 april
  • Xbox
    • 20% korting op de Karakuri en Standard Editions – 7 tot 20 april

Tot slot kunnen spelers ook uitkijken naar een nieuwe content-update die later deze maand verschijnt. Deze introduceert een nieuwe Deeply Volatile Kemono genaamd Deathhaze Gloombeak, samen met de nieuwe speciale Serial Hunts-quest en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: