fbpx

Hunt Showdown update 1.12 voegt heel wat nieuwe content toe

Cryteks Hunt Showdown, dat op heel wat bijval kan rekenen, laat zich omschrijven als een PvPvE first-person extraction shooter. De game doet het nog steeds ontzettend goed en dat is voor een stuk te danken aan de regelmatige releases van nieuwe content.

Iets wat ook nu weer het geval is met update 1.12 die het spel van een stevige brok nieuwe content voorziet waardoor het weer lekker fris, boeiend en relevant is voor de vele spelers.

Om te beginnen heeft het team twee nieuwe tutorials toegevoegd. Op die manier kunnen nieuwkomers de nogal hardcore mechanics van het spel beter begrijpen. De basistutorial is gericht op kernelementen van Hunt Showdown, zoals de Dark Sight, gunplay, monsters, enzovoort. Ingesproken door Doug Cockle (de stemacteur van The Witcher’s Geralt of Rivia), leidt het nieuwe spelers door een reeks doelstellingen.

De eerste keer dat Hunt Showdown-spelers de basistutorial voltooien, krijgen ze een Tier 1 Hunter en drie extra Hunters met vooraf gedefinieerde uitrusting en eigenschappen. Er is ook een nieuwe geavanceerde tutorial waarin spelers de aanwijzingen naar de locatie van een baas moeten zoeken, vervolgens het monster verslaan en verbannen voordat ze met hun beloning van de kaart ontsnappen.

Update 1.12 introduceert ook twee nieuwe questlines, namelijk The Ward of the Reptilian en Vengeance of the Skinned. De eerste is nu al beschikbaar tot 1 mei, terwijl de tweede questline binnenkort opengaat. Elke questline is verdeeld in zes acts die verschillende activiteiten en beloningen opleveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: