fbpx

Nieuwe video toont grafische pracht van The Lords of the Fallen

Als ik me goed herinner dan was Lords of the Fallen een van de eerste, en meteen ook betere, Dark Souls kloons. De fans schreeuwden al jaren voor een sequel en die zit er (eindelijk) aan te komen.

Als we op deze nieuwe video mogen afgaan dan krijgen ze, zeker op vlak van graphics want de game draait op Unreal Engine 5, waar voor hun geld.

Maar bekijk de trailer zelf en geniet van al het moois dat je te zien krijgt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: