fbpx

Tweede seizoen The Last of Us verschijnt volgens Bella Ramsey ten vroegste eind 2024

HBO’s adaptatie van het fantastische The Last of Us is een ware glorietoch gebleken. Maar op het aangekondigde tweede seizoen wordt het nog even wachten.

Volgens actrice Bella Ramsey, die de rol van Ellie vertolkt in de televisieserie, gaan de opnames voor het tweede seizoen van The Last of Us eind dit jaar van start. Daaruit concludeert ze dat de serie ten vroegste eind 2024 of begin 2025 te zien zal zijn.

De opnames zelf zullen naar verwachting op ieuw een dik jaar duren. Dat is best lang, maar ook de opnames van het eerste seizoen namen een jaar in beslag.

Da’s best nog even geduld uitoefenen, zeker omdat iedereen nu nog in de rush zit na de seizoensfinale. Maar geduld is en blijft een schone deugd..

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.