fbpx

Check een kwartet aan donkere, nieuwe Diablo IV-screenshots

Diablo 4

Iets minder dan 3 maanden wachten en dan kunnen we aan de slag met het langverwachte vierde deel van Blizzard’s Diablo. De open beta vind plaats van 24 tot 26 maart. De early access beta, voor mensen met een pre-order, staat gepland van 17 tot 19 maart.

Nog even geduld en dan vliegt de loot en gore ons weer om de oren. De talloze dungeons die we mogen gaan ontdekken in Diablo IV gaan sowieso weer garant staan voor uren, dagen en weken gameplay.

Via Twitter werden alvast enkele screenshots gedeeld die het wachten iets draaglijker moeten maken.

Diablo IV verschijnt op 6 juni voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De mensen die een pre-order hebben geplaatst van de ultimate of digital deluxe editie kunnen al vier dagen eerder aan de slag met de game.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.