fbpx

Kijk vrijdag naar de World First Race van Destiny 2’s nieuwe raid Root of Nightmares

Destiny 2 Lightfall

Bungie en Twitch Rivals slaan de handen ineen voor de Destiny 2: Lightfall World First Race op vrijdag 10 maart vanaf 18:00 uur. Dankzij Twitch Drops krijgen kijkers van de speciale race een exclusief embleem als ze minstens twee uur naar de Twitch Rivals-stream kijken.

De nieuwe raid heet ‘Root of Nightmares’ en is vrijdag 10 maart om 18:00 uur beschikbaar voor fireteams van zes personen. Spelers nemen in de raid op tegen een eeuwenoude dreiging die is overgebracht vanuit een onbekende tijd en plaats. Root of Nightmares is beschikbaar voor alle spelers die Destiny 2: Lightfall bezitten.

World First Race 
Root of Nightmares lanceert vrijdag om 18u00 in Contest Mode. Fireteams hebben vanaf dat moment 48 uur om de raid te voltooien om exclusieve beloningen te verdienen. In Contest Mode zijn er enkele vereisten:

  • Contest Mode schaalt iedere speler 20 power levels beneden elke encounter. 1780 is het maximum power level.
  • Het eerste fireteam dat elke encounter voltooit, de laatste kist loot en terugkeert naar orbit, wint de race.
    • Alle leden van het fireteam ontvangen een World First-titelriem.
  • Alle spelers die de raid in Contest Mode voltooien en binnen 48 uur de bijbehorende ‘Triumph’ claimen, krijgen een exclusief embleem.

Los daarvan kan iedereen die de raid voor 21 maart voltooit de exclusieve Raid Jacket, gekoppeld aan Root of Nightmares, aanschaffen. De bijbehorende Raid Pin is gedurende Season of Defiance beschikbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: