fbpx

GameForce België vindt plaats in Brussels Expo op 30 september en 1 oktober

Ook in 2023 is GameForce opnieuw van de partij in België en Nederland. Op 30 september en 1 oktober vindt GameForce België plaats in Brussels Expo. Een weekje later, op 7 en 8 oktober, trekken we voor de tweede keer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor GameForce Nederland.

Na enkele jaren gedwongen afwezigheid keerde GameForce vorig jaar met een knal terug. In België was er de verhuis van de Mechelse Nekkerhal naar Brussels Expo, terwijl er voor de eerste keer ook een Nederlandse editie van GameForce plaatsvond. Die werd georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht.

Met meer dan 140 standen verspreid over de twee beurzen werd het gamende publiek in België en Nederland alvast verwend. De nieuwste games, de strafste hardware, fantastische cosplayers en een heleboel andere geweldige activiteiten konden ontdekt worden op GameForce.

Dat de gaming community nog steeds heel hongerig is naar GameForce bewijzen de bezoekersaantallen. In België kwamen meer dan 15.000 enthousiastelingen een bezoekje brengen, ondanks een afwezigheid van twee jaar en de onzekere factor van een nieuwe locatie. Een resultaat om trots op te zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: