fbpx

Timed Imperial Guard Collection-event begint 7 maart in Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Imperial Guard Collection Event aangekondigd.

Het in-game-evenement vindt plaats van 7 tot en met 21 maart, en introduceert een permanenente afspeellijst met verschillende modi genaamd “Mixtape”, Legendary-skins voor personages en wapens, de “Hope’s Dawn” Heirloom van Wraith en nog veel meer.

Neem een kijkje hieronder voor een overzicht van alle content die het evenement biedt:

  • Mixtape – Spelers kunnen hun skills tonen in deze permanente afspeellijst met verschillende modi, waaronder Team Deathmatch, Control en Gun Run. Mixtape is de perfecte manier om krachten te testen en vaardigheden aan te scherpen in de Outlands.
  • Exclusieve cosmetische items – Tijd om een echte Imperial Guard te worden door 24 exclusieve cosmetische items te verzamelen, waaronder Legendary-skins voor Wraith, Revenant, Octane, Gibraltar, Loba en Wattson. Extra items kunnen worden verdiend met de beloningentracker van het evenement. Spelers die alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement voorbij is, ontvangen de “Hope’s Dawn” Heirloom van Wraith.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: