fbpx

Lionel Messi schenkt zijn Argentijnse ploegmaats elk een gouden Apple iPhone Pro

Lionel Messi Gold iPhones

Het was in december van vorig jaar groot nieuws: Lionel Messi won eindelijk de Wereldbeker voetbal. De rust in Argentinië is ondertussen teruggekeerd, maar dat hield de man niet tegen om zijn ploegmaats op een originele manier te bedanken.

Messi is voor mij veruit de beste speler van het hedendaagse voetbal en het ontbreken van een Wereldbeker op zijn palmares bleef de man achtervolgen. Samen met zijn Argentijnse ploegmaats won hij dit jaar wél de beker in Qatar. Zoiets kon hij natuurlijk niet alleen bereiken, dus zocht hij een originele manier om zijn ploegmaats te bedanken.

Zo kocht hij volgens The Sun voor elke ploegmaat een unieke en gepersonaliseerde Apple iPhone Pro. Het speciale aan deze toestellen is dat ze een behuizing meekregen van 24-karaats goud en dat de naam van elke speler erin gegraveerd werd. Prijskaartje? Zo’n slordige 190.000 EUR.

Lionel Messi gaat er alvast geen boterham minder om eten. Maar ik vraag me wel af waarom hij niet koos voor de iPhone Pro Max-versie…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.