fbpx

Beleef een nieuw verhaal in de gratis The DioField Chronicle update

The DioField Chronicle

Square Enix heeft een gratis update uitgebracht voor The DioField Chronicle. Update ver1.20 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

De update breidt de ervaring van spelers uit met een schat aan nieuwe content, waaronder vijf nieuwe missies, twee submissies, gear, skills en meer. The DioField Chronicle bied een diepgaand en strategisch “Real-Time Tactical Battle” (RTTB)-systeem, waarin spelers en vijanden in realtime bewegen, en het tij van de strijd op elk moment kan keren. De game speelt in een unieke wereld en biedt spelers een grimmig en meeslepend verhaal met elementen uit fantasy, de middeleeuwen en moderne tijd.
 
In de nieuwe update is een hoofdrol weggelegd voor het personage Waltaquin Redditch, dat werd geïntroduceerd in de main game. In de update kunnen spelers als Waltaquin vijf nieuwe missies en twee nieuw submissies voltooien. In de update krijgen spelers ook toegang tot een nieuw gebied, genaamd de Basement (Camp), en kunnen ze gebruikmaken van een nieuw Mind Map-systeem om Waltaquins keuzes te verkennen, en het nieuwe wapentype “Magic Tomes”, dat specifiek is voor Waltaquin. Met Magic Tomes kunnen spelers Necromancy- en Necrotiem-skills gebruiken om Skeletal Knights te laten spawnen en eenheden in Skeletal Dragons te transformeren.
 
Fans kunnen hun vaardigheden tot het uiterste beproeven tegenover een indrukwekkende nieuwe vijand, Behemoth. Deze nieuwe eindbaas is de sterkste vijand in de game. Spelers die meer uitdaging zoeken, kunnen ook uitkijken naar de Extra Mode van de New Game+, waarin de levels, parameters en aanvalskracht van vijanden zijn verhoogd. Daarnaast is het  “Very Hard”-niveau toegevoegd voor een extra uitdagende beleving van het hoofdverhaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)