fbpx

The Wolf Among Us 2 gaat op Unreal Engine 5 draaien, release uitgesteld naar 2024

The Wolf Among Us 2

Telltale Games heeft bekend gemaakt dat ze voor de ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 overstapt van Unreal Engine versie 4 naar versie 5. 

Dat heeft Jamie Ottilie gezegd in een interview met de Amerikaanse website IGN. Hierin geeft hij mee dat de keuze gemaakt is om de releasedatum naar 2024 te verschuiven om zo de impact op het personeel niet te groot te maken. 

Er lagen namelijk opties op tafel om de ontwikkelaars overuren te laten draaien onder de zogenaamde crunch, maar daar was Ottilie uiteindelijk geen voorstander van. Hij wil de gezondheid en de ‘werkvreugde’ van zijn werknemers hoog houden en daarmee is deze beslissing dan ook enkel maar toe te juichen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: