fbpx

Mario + Rabbids Sparks of Hope gratis demo en eerste DLC nu uit

Vanaf vandaag kan je aan de slag met een gratis Mario + Rabbids Sparks of Hope-demo én de eerste DLC, met onder meer nieuwe gameplay mechanics.

Vanaf vandaag kunnen spelers Mario + Rabbids Sparks of Hope gratis uitproberen via de Nintendo eShop Demo. In deze demo krijgen spelers de kans om de hele proloog van de game en een deel van de eerste planeet te ontdekken. Gedurende de demo verkennen spelers Beacon Beach, spelen ze geheimen vrij en vechten ze tegen Darkmess-vijanden. Om toegang te krijgen tot deze demo moeten spelers verbinding maken met de Nintendo eShop en de Mario + Rabbids Sparks of Hope Demo downloaden.

Vandaag verschijnt ook The Tower of Doooom, de eerste DLC voor Mario + Rabbids Sparks of Hope, exclusief verkrijgbaar voor bezitters van de Season Pass. In deze DLC betreden Mario, Rabbid Peach en hun vrienden een mysterieuze toren en ontmoeten ze de eigenaardige Madame Bwahstrella. Ze heeft hen nodig om Cursa’s minions in bedwang te houden, de toren te beklimmen en hun oude vriend Spawny te bevrijden.

In deze gloednieuwe gamemodus moeten spelers strijden door gevechten om de top van de Toren te bereiken. Met 4 Heroes en Sparks die willekeurig worden gekozen uit het volledige rooster van de hoofdgame, moeten spelers hun team tijdens hun expeditie opbouwen en upgraden, strategisch plannen en hun tactiek aanpassen als ze tegen alle verwachtingen in willen zegevieren.

In The Tower of Doom is het einde nog maar het begin. Spelers die slagen, ontgrendelen nieuwe expedities met een sterke herspeelwaarde, toenemende moeilijkheidsgraad en nieuwe cosmetische beloningen. Deze gamemodus is gemaakt voor zowel nieuwkomers als tactische liefhebbers en mengt de tactische gameplay van de hoofdgame met een extra laag strategie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: