fbpx

Kazuya Mishima staat centraal in Tekken 8 trailer

In het vechtspelgenre kan je Tekken gerust omschrijven als een ouwe rot die al jaren meedraait in het wereldje. Niet meer dan normaal dus dat de populaire vechtspelserie ook te spelen zal zijn op de nieuwe generatie consoles: welkom Tekken 8 dus.

Kazuya is een van de belangrijkste personages in het hele IP, en verscheen in alle games behalve Tekken 3 (waar hij in een cameo te zien was).

Kazuya, de zoon van Heihachi Mishima, werd van jongs af aan misbruikt en zint op wraak op zijn vader, hoewel hij ook streeft naar wereldheerschappij. Hij heeft het Duivelse gen en kan veranderen in Duivelse Kazuya.

Kazuya is ook de vader van een andere steunpilaar van Tekken: Jin Kazama. Het conflict tussen Jin en Kazuya zal centraal staan in Tekken 8, want Jin wil de wereld bevrijden van het kwaad dat door de Mishima’s is veroorzaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: