fbpx

Nieuwe Battle Pass-trailer voor Apex Legends: Revelry

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een gloednieuwe Battle Pass-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Revelry, de volgende grote update voor de populaire hero shooter.

Op level 25 kunnen spelers paraderen in de “Technocrat”-skin van Crypto. Op level 50 kunnen ze binnenvallen in de “Heartbeat Harmonizer”-skin van Valkyrie. De Legendary “Frenzied Frequency”-skin voor de G7 Scout legt iedereen het vuur aan de schenen.

Daarnaast kunnen spelers toegang krijgen tot Epic-skins voor Bloodhound, Mirage en Loba. Voltooi de Revelry Battle Pass om toegang te krijgen tot de Reactive “Headliner”- en “Afterparty”-skins voor de Mastiff, evenals nieuwe music packs, laadschermen, emotes, banner frames en charms.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: