fbpx

Train Life: A Railway Simulator arriveert op 9 maart op de Nintendo Switch

Train Life: A Railway Simulator

Train Life: A Railway Simulator spoorde in 2022 al lustig rond op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, arriveert deze game op 9 maart nu ook op de Nintendo Switch.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd als treinmachinist aan de slag.

Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist bepaal je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. Ontwikkelaar Simteract zegt de focus te hebben gelegd op realistische treinmodellen in combinatie met plezante en authentieke management-gameplay.

Je kan Train Life: A Railway Simulator nu al pre-orderen in de Nintendo eShop aan €29,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.