fbpx

Nacon Connect keert op 9 maart terug met nieuwe schowcase

De showcase van Nacon in de zomer van 2022 ligt ondertussen al enkele maanden achter ons. Het Franse gamebedrijf dacht, tijd om nog wat updates te brengen over games die in ontwikkeling zijn.

We mochten afgelopen zomer al proeven van titels zoals Robocop: Rogue City en het fel besproken The Lord of the Rings: Gollum. Ikzelf kijk uit naar meer info over Hell is Us, de third-person horrorgame van ontwikkelaar Rogue Factor.

De showcase is live te volgen op donderdag 9 maart vanaf 19u00 via het officiële YouTube kanaal van Nacon.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”