fbpx

Cities: Skylines Remastered komt 15 februari naar current-gen consoles

Ik ben altijd een fervente fan geweest van citybuilders en zeker van Cities: Skylines. Op pc heb ik redelijk wat uurtjes in deze game gepompt maar door tijdsgebrek heb ik jammer genoeg de stad van mijn dromen moeten loslaten.

Eigenaars van een PlayStation 5 of Xbox Series X/S mogen zich volgende week woensdag tot burgemeester uitroepen. De game krijgt een prijskaartje van 39,99 EUR maar voor zij die Cities: Skylines al hadden gekocht op PS4 of Xbox One is de Remastered-versie en bijhorende DLC gratis.

Paradox Interactive heeft ook al bevestigd dat er in de toekomst meer DLC zal komen voor de game op de huidige generatie consoles. Daarnaast hebben ze ook al onderstaand lijstje vrijgegeven van verbeteringen en upgrades.

  • 25 buildable tiles – that’s 16 additional tiles from Cities: Skylines on Xbox One and PlayStation 4!
  • Quick selection tool
  • UX Improvements, such as precision placements, distance indicator and updated snapping options
  • New environmental controls panel allowing players to adjust time of day, rain, fog, and environment coloring
  • Map editor 
  • An overall graphic performance increase

Bouw de ultieme stad en tracht je inwoners tevreden te houden door het constant managen van onderwijs, mobiliteit, handhaving en veel meer!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”