fbpx

EA stopt ontwikkeling van Apex Legends Mobile en Battlefield Mobile

Apex Legends

Zelf ben ik niet echt een mobile gamer. Ik zal nooit of zelden games als Apex Legends, Fortnite, PUBG of Battlefield op mobiele apparaten spelen. Ik vind de besturing onhandig, het scherm te klein en het zegt me eigenlijk niets. Voor echte mobile gamers breng ik echter slecht nieuws in deze nieuwspost.

EA heeft de annulering van Apex Legends Mobile en Battlefield Mobile aangekondigd, evenals de sluiting van ontwikkelaar Industrial Toys, die aan het laatstgenoemde spel werkte.

Over het stopzetten van Apex Legends Mobile vertelt Apex Legends studio Respawn Entertainment het volgende: “We streven ernaar om spelers te voorzien van spellen die constant uitstekend zijn. Na een sterke start is de inhoud van Apex Legends Mobile achtergebleven op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en cadans.

Ook over het stopzetten van Battlefield Mobile had EA wat te vertellen: “Naarmate de industrie zich heeft ontwikkeld en onze strategie om een diep verbonden Battlefield-ecosysteem te creëren vorm heeft gekregen, hebben we besloten om van de huidige koers af te wijken om onze visie voor de franchise zo goed mogelijk waar te maken en aan de verwachtingen van onze spelers te voldoen.”

Voor Apex Legends Mobile eindigt het verhaal op 1 mei.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)