fbpx

Dying Light 2 viert eerste verjaardag met gloednieuwe community-gerichte update

Er is er eentje jarig en dat eentje viert meteen ook zijn eerste verjaardag. We hebben het dan over Techlands zombie avonturenspel Dying Light 2. En het ziet er naar uit dat deze, net als zijn voorganger, voortdurend zal gevoed worden met nieuwe content en updates.

Zo heeft Techland een gloednieuwe update uitgebracht die veel door de community gevraagde functies bevat, zoals cross-gen en NVIDIA DLSS3-ondersteuning, samen met veel bugfixes en het verwijderen van DRM-beveiliging van derden.

Maar er is meer. De update introduceert een nieuwe functie die is geïnspireerd op het originele Dying Light: Legendary Levels. Deze nieuwe toevoeging dient als een geavanceerde skill tree die spelers de mogelijkheid biedt om extra perks en passieve vaardigheden vrij te spelen, samen met unieke outfits op verschillende legendarische rangen, maar alleen nadat ze hun bestaande skill trees hebben gemaximaliseerd.

In update 1.9.0 keren ook de populaire minigames, Dynamic Competitions, terug. Dit zijn dynamische competities, die willekeurig plaatsvinden tijdens vriendschappelijke wedstrijden. Denk hier aan het doden van een bepaald aantal zombies of een parkours afleggen binnen een bepaalde tijd. In ruil maak je kans op extra rewards.

En als extra kers op de verjaardagstaart krijgen alle spelers de Pilgrim Outfit aan het begin van het spel als een bonus.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: