fbpx

PSVR2-productie gehalveerd door Sony na tegenvallende pre-orders

Binnenkort kunnen we aan de slag met Sony’s PS VR2-headset. Zelf vind ik VR wel cool maar ik word er zo mottig als een krab van. Ik zal het ding dus zeker niet in huis halen. En ik ben precies niet de enige.

De reacties op Sony’s PSVR2 mogen dan wel zotjes geweest zijn, de pre-orders waren dat absoluut niet. Volgens Bloomberg voor Sony meer dan reden genoeg om de productie van hun nieuwe VR-headset terug te schroeven tot de helft.

Sony zette in op een grote lancering van de PS VR2 door twee miljoen stuks in te zetten die in maart beschikbaar zouden zijn. Sindsdien hebben de teleurstellende pre-orders het bedrijf ertoe aangezet om de geplande leveringen voor dit kwartaal te halveren tot slechts één miljoen stuks.

Voor het volgende fiscale jaar, dat loopt van april 2023 tot maart 2024, voorspelt Sony zendingen voor nog eens 1,5 miljoen PS VR2-eenheden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'PSVR2-productie gehalveerd door Sony na tegenvallende pre-orders'

  1. Wat wil je? 600 euro en dan heb je nog geen games..want is niet backwards compatible
    kan dus mijn oude games allemaal weg doen voor een appel en een ei
    Sorry maar in deze dure tijden kan ik mijn niet permitteren om mijn geld hier aan te hangen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: