fbpx

Marvel serveert nieuwe trailers voor Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Vanaf 15 februari kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar de nieuwste Ant-Man and the Wasp-prent die als bijvoegsel Quantumania meekreeg.

Hoog tijd vinden ze daar bij Marvel om ons nog wat op te warmen. En dat doen ze met twee nieuwe trailers.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: