fbpx

Officiële launch trailer voor Dead Space Remake

Dead Space Remake

Als een buitenaardse invasie of een totale vernietiging van de aarde door buitenaards krapuul onze wereld niet om zeep helpt, dan kunnen we vanaf morgen aan de slag met de Dead Space Remake.

Om die launch extra in de verf te zetten serveren de makers ons een officiële launch trailer voor deze remake.

In de donkerste diepten van de ruimte wacht een geheim om ontdekt te worden. Toen Isaac Clarke en de USG Kellion de opdracht kregen om het mijnbouwschip USG Ishimura te repareren, hadden ze geen idee dat deze routinemissie zou eindigen in een absolute nachtmerrie. Wat wachtte de bemanning van de Ishimura in de duisternis? Wat gebeurde er met de mensen aan boord? En wat betekent dit voor de toekomst van de mensheid?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: