Meer details over het ontwerp van de PlayStation 5 DualSense Edge

PlayStation DualSense Edge

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de Pro-versie van de PlayStation 5 DualSense-controller. Ik heb zo ook mijn twijfels bij het prijskaartje van 239,99 euro, maar een finaal oordeel zal ik pas kunnen vellen als ik ooit die DualSense Edge in handen heb gehad.

Dat kan ten vroegste op 26 januari 2023, maar Sony is ondertussen druk bezig met de marketing rondom hun modulaire controller.

In een uitgebreide developer diary geeft het ontwerpteam meer info over hoe de controller tot stand is gekomen en met welke aspecten ze allemaal rekening hebben gehouden. Zo krijgen we een eerste blik op de interface van de controller zelf, waarmee we deze naar smaak en wensen kunnen aanpassen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.